有冇人用過汽車空氣清新機?急!!

有冇人用過汽車空氣清新機?急!!

有冇人用過汽車專用空氣清新機?用電的細細個$75-$125($75話用負離子,貴d就可調校or範圍大d)我做運輸想除身上汗味等同事冇甘辛苦用香精要更換不花算.$75長期用都低.急!!!!!!!!!thank

引用:
原帖由 zxcvb 於 31-8-2007 10:02 PM 發表
有冇人用過汽車專用空氣清新機?用電的細細個$75-$125($75話用負離子,貴d就可調校or範圍大d)我做運輸想除身上汗味等同事冇甘辛苦用香精要更換不花算.$75長期用都低.急!!!!!!!!!thank
你換d衫噴下止汗劑重好啦
這裡有力量!這裡是iBike !!

引用:
原帖由 zxcvb 於 31-8-2007 10:02 PM 發表
有$唔好咁樣用~ 有好多係卓頭野~ 名過於實~
帶多兩件3~ 同毛巾~ 用清水沬下身好過~
開冷氣唔好開車內recycle~ 開抽車外空氣~ 同隻window留少少"那" 空氣流通多d~
蘇格拉底教0既: "我只知道一件事, 就係我咩都唔知~ "

引用:
原帖由 nbkyle 於 31-8-2007 10:27 PM 發表

有$唔好咁樣用~ 有好多係卓頭野~ 名過於實~
帶多兩件3~ 同毛巾~ 用清水沬下身好過~
開冷氣唔好開車內recycle~ 開抽車外空氣~ 同隻window留少少"那" 空氣流通多d~

我覺得無咩用
死唔死 ~ 唔差幾 ~ 唔識字 ~ 唔多事 ~ 搞搞震 ~ 無幫襯

果d我覺得無乜用...
仲有..46冷氣油風位係車頭乘客果邊腳底...所以果個位最緊要乾淨
係架車度裝d香味果d仲衰...去到尾..果d味反而會做成冷氣有陣怪味 <--好長篇唔講點解,信就信..

引用:
原帖由 happytat 於 31-8-2007 11:46 PM 發表
果d我覺得無乜用...
仲有..46冷氣油風位係車頭乘客果邊腳底...所以果個位最緊要乾淨
係架車度裝d香味果d仲衰...去到尾..果d味反而會做成冷氣有陣怪味  
得味果d真係冇咩用~ 搵d可以除odor果d好d~
又或這下次燒野食 用淨d炭~ 放幾塊落sit位~ 1個月到曬下佢 又可以用返~

我聽人講...日本城有得買竹炭~吸臭好好用~

引用:
原帖由 happytat 於 1-9-2007 12:11 AM 發表
我聽人講...日本城有得買竹炭~吸臭好好用~
同一道理~
不過唔好買d膏狀果d~