鐵騎會館

查看: 481|回復: 7

買KYMCO 550 好 定係 T-max 好呢?

買KYMCO 550 好 定係 T-max 好呢?

一定係 tmax ~ 唔洗問~
同埋 AK550 宜家先係第一代~ 唔好做 實驗品~
踩人地之前,先問下自己對架車有幾了解先...世界上冇話絕對好或絕對差, 睇下用咩價位去買550啦...
蛇蛇 發表於 17-11-2017 05:09 PM
踩人地之前,先問下自己對架車有幾了解先...世界上冇話絕對好或絕對差, 睇下用咩價位去買550啦...:em5 ...

相差 2皮 啵~~~   計 原價  一定係買 tmax 囉~
同埋 樓主 咁樣問得~ 姐係有能力買 tmax ~ 所以 tmax +1 分~

點解唔買 x-adv ? 評分幾好~
買車就似一個戀愛故事,第一次接觸,其實你自己已經有答案了。
98320483 發表於 17-11-2017 06:46 PM
相差 2皮 啵~~~   計 原價  一定係買 tmax 囉~
同埋 樓主 咁樣問得~ 姐係有能力買 tmax ~ 所以 tmax +1  ...

一個要用原價買,一個可用折扣價買,咁又點睇?

有能力買tmax都唔一定要用曬d "能力" 既。能力仲有其他大把用途。

98320483 發表於 17-11-2017 06:46 PM
同埋 樓主 咁樣問得~ 姐係有能力買 tmax ~ 所以 tmax +1  ...

車係買返來抯,先唔講價錢.正如我一開始講,有冇了解過二架車既結構,性能差別,表現,實用度去作一個客觀比較先?
 樓主| 發表於 昨天 03:31 PM | 顯示全部樓層
為什麼AK550 突然是七萬幾? 開頭唔係九萬幾?

鐵騎網誌 iBike

GMT+8, 12-12-2017 08:38 AM

快速回復 返回頂部 返回列表