鐵騎會館

樓主: 黑牛

點解哈利唔係真正可以代表美國的電單車?

我覺得..買得佢一定唔係馬力....XD

計馬力既...有兩種....

無錢...要實用..

有錢...好少要實用.....快到PK就最好...

有錢又實用....買46啦...安全好多...

我都想整部HD 呀.....
原帖由 heylau11 於 31-1-2012 08:57 PM 發表
夏蟲不可語冰

SPORTSTER 43匹
同日本車既官方馬力之所以有咁好笑既距離
係因為大家既量度方法唔同
Harley davidson 既車係尾輪輸出
日本車既馬力係引擎輸出

希望大家會明白個分別啦
SPORTSTER 引擎輸出大 ...

引擎輸出有100匹? 亂吹。。。
大家千其米信
不要忘記了, HD的旅行車其實是很不錯的, 如果你有用過HD的Road King, street/road glide, electra glide, 等車做長途公路旅行就知其好處.
原帖由 transformer 於 6-2-2012 09:54 AM 發表
不要忘記了, HD的旅行車其實是很不錯的, 如果你有用過HD的Road King, street/road glide, electra glide, 等車做長途公路旅行就知其好處.

有人建議過,如果買HD又有足夠資金,直接買touring 系會最好
原帖由 transformer 於 6-2-2012 09:54 AM 發表

在寶馬k16000gtl的forum看到不少HD road king的投誠者呢
其實比較HD跟其他車無咩意義,就好似將咖喱,漢堡飽和壽司作比較一樣。
原帖由 GDA 於 6-2-2012 10:03 AM 發表

有人建議過,如果買HD又有足夠資金,直接買touring 系會最好

真係幾好FEEL 架.......好老實...HD D 款可以叫老土....但一D 都唔會OUT....

但你睇留..BMW 5-8年款車...OUT 晒...
原帖由 chris2046 於 6-2-2012 02:47 PM 發表

真係幾好FEEL 架.......好老實...HD D 款可以叫老土....但一D 都唔會OUT....

但你睇留..BMW 5-8年款車...OUT 晒...

咁係唔係叫經典
原帖由 GDA 於 6-2-2012 03:17 PM 發表

咁係唔係叫經典

或者另一種叫法: timeless. 時間沒有意義...
原帖由 transformer 於 6-2-2012 03:22 PM 發表

或者另一種叫法: timeless. 時間沒有意義...

不過細佬鐘意V-rod M多d
原帖由 GDA 於 6-2-2012 03:24 PM 發表

不過細佬鐘意V-rod M多d

買啦
原帖由 chris2046 於 2-3-2012 05:24 PM 發表

買啦

細佬有呢舊錢就好啦
買哈利就如買機械名表
唔係因為佢的速度性能或時間準確
價錢值得與否因人而異
不過以哈利售價來說未能提供有競爭力性能真有點兒
原帖由 Francis 於 11-3-2012 02:59 AM 發表
買哈利就如買機械名表
唔係因為佢的速度性能或時間準確
價錢值得與否因人而異
不過以哈利售價來說未能提供有競爭力性能真有點兒

錯喇..買得呢D 車既人都有競爭力的....
渣過哈利巡航車就知佢性能同聲音o既獨特...非一般日本車比到你...
愛車人擁有過哈利就唔會玩一般日本巡航車...
原帖由 chris2046 於 12-3-2012 01:52 AM 發表

錯喇..買得呢D 車既人都有競爭力的....

Sorry   請問今時今日, 一架全新T-Max賣幾錢? 而一架883又賣緊幾錢? 今時今日的物價,20萬港幣內去買架電單車..果d車都只可以係中級而以..

鐵騎網誌 iBike

GMT+8, 12-12-2017 08:33 AM

快速回復 返回頂部 返回列表